دوشنبه, مارس 27, 2023
  • ورود کاربر
پارسی پیام
  • خانه
  • اجتماعی
  • تکنولوژی
  • سبک زندگی
  • سرگرمی
  • بین الملل
  • سیاسی
  • علمی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • تکنولوژی
  • سبک زندگی
  • سرگرمی
  • بین الملل
  • سیاسی
  • علمی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
پارسی پیام
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج

بیانیه سازمان نظام صنفی رایانه‌ای درباره محدودیت‌های خارجی و داخلی دارایی‌های دیجیتال/ رمزارزها را تعیین تکلیف کنید

نوامبر 9, 2021
در سیاسی
0

کمیسیون بلاکچین و رمزارز سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور، درباره محدودیت‌های خارجی و داخلی در زمینه دارایی‌های دیجیتال بیانیه ای صادر کرد.
به گزارش پارسی پیام و به نقل از گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، کمیسیون بلاکچین و رمزارز سازمان نظام صنفی رایانه­ ای کشور در بیانه ای درباره محدودیت‌های خارجی و داخلی در زمینه دارایی‌های دیجیتال بیانیه ای، اعلام کرد: در روزهای گذشته دستورالعمل جدید خزانه‌داری آمریکا و تاثیر آن بر مبادلات رمزارزی ایران ذهن بخشی از مردم کشور را مشغول کرده است. واقعیت این است که فشارهای ظالمانه آمریکا بر مردم ایران موضوع جدیدی نیست. تا امروز هم شاهد بوده‌ایم که هر دریچه‌ای که به روی مردم ایران باز شده با نگاه خصمانه حاکمان آمریکا یا بسته شده یا مختل گشته است. از جمله این اقدامات می‌توان به گزارش دو سال پیش بنیاد ضد ایرانی دفاع از دموکراسی (FDA) با عنوان سرکشان کریپتو (Crypto Rogues) اشاره کرد. در این گزارش به دولت آمریکا گفته شده بود که رمزارزها می‌توانند تحریم‌های آمریکا را خنثی کنند و به همین دلیل این دولت باید هر گونه فعالیت ایرانی‌ها در این زمینه را محدود کند. در این گزارش حتی نام افراد و نهادهای بخش خصوصی فعال مرتبط نیز ذکر شده بود.

حدود دو سال از آن گزارش گذشته و امروز در اقدامی جدید شاهد این هستیم که خزانه‌داری آمریکا دارایی‌های دیجیتال مردم ایران را تهدید می‌کند. با این که از منظر فنی امکان مصادره دارایی‌های دیجیتال افراد در شبکه‌های بلاکچینی توزیع شده مانند بیت‌کوین وجود ندارد، اما نباید این چالش را دور از ذهن داشت که در صورت اجرای گسترده این دستورالعمل‌ها شاهد اختلال در تراکنش‌های انواع رمزارزها خواهیم بود. بطور خاص از نظر فنی با توجه به این که استخراج کنندگان بیت‌کوین در کشورها و مناطق جغرافیایی مشخص فعالیت می‌کنند و تابع قوانین آن منطقه هستند، نباید این احتمال را از نظر دور داشت که ممکن است در آینده تراکنش‌هایی با آدرسهای مبدآ یا مقصد برچسب زده شده بنام ایرانی مورد تایید استخراج کنندگان و نودهای بیت‌کوین تحت حاکمیت ایشان قرار نگیرد. اگر در رمزارزهای تماما توزیع‌شده مانند بیت‌کوین چالش‌هایی این چنین وجود دارد، در مورد رمزارزهای متمرکز مانند برخی از استیبل‌کوین‌ها اوضاع وخیم‌تر هم خواهد شد. با توجه به این که زیرساخت‌های رگولاتوری جهانی در سال‌های گذشته در کنار KYC (شناسایی مشتری) به KYT (شناسایی تراکنش) هم توجه کرده‌اند باید هوشیار باشیم که فعالیت برای ایرانی‌ها در حوزه‌های رمزارزی سخت‌تر از گذشته خواهد شد.

این تهدیدها توسط دولت آمریکا جدید نیست و اکوسیستم بلاکچین و رمزارز کشور تا امروز زیر شدیدترین فشارهای تحریمی فعالیت و رشد کرده‌اند. در این شرایط ما شاهد رشد بخش‌هایی از اکوسیستم دارایی دیجیتال کشور در حوزه‌هایی مانند استخراج و تبادل بوده‌ایم و این امید را داریم که با همراهی نهادهای مرتبط شاهد رشد و اثربخشی بیشتر دیگر حوزه‌های مرتبط با اکوسیستم بلاکچین، رمزارز و و دارایی‌ دیجیتال در کشور باشیم.

ولی متاسفانه باید بگوییم که مهم‌تر از تحریم‌های آمریکا فشارها، تهدیدها و کارشکنی‌های داخلی، این حوزه نوآور را فلج کرده است. ما در سال‌های گذشته یاد گرفته‌ایم که چگونه آمریکا و تهدیدهای بی‌پایانش را دور بزنیم؛ منتها از مسئولینی که آگاهانه یا ناآگاهانه در حال ضربه زدن و نابود کردن این حوزه جدید هستند به کجا گِله ببریم؟ با این که بسیاری از مسئولین در کلام صحبت از حمایت و توسعه این حوزه نوآورانه می‌کنند اما در عمل شاهد برخوردهای پلیسی، امنیتی و محدودکننده هستیم. اکوسیستم و جامعه بلاکچین و رمزارز ایران همیشه اعلام کرده آماده هرگونه همکاری با نهادهای مسئول برای تامین دغدغه‌های آنهاست. با این حال به دلیل ناهماهنگی‌ها و نبود قوانین مکتوب برخی از نهادها همراستا با اهداف تحریمی آمریکا در حال ضربه زدن به صنعت و اکوسیستمی هستند که به اذعان آمریکایی‌ها فرصتی مهم برای کشورهای تحریمی است. حالا که آمریکایی‌ها در حال بستن هر روزنه‌ای برای فعالیت در زمینه رمزارز هستند آیا زمان آن فرا نرسیده است که مسئولین کشور یک بار برای همیشه این حوزه نوپا را تعیین تکلیف کنند؟ اگر اراده بر این است که همراه با خواسته‌های آمریکا مردم ایران را از این حوزه جدید محروم کنیم کاش مسئولین محترم به صراحت این موضوع را اعلام کنند که سرمایه‌گذاران و کارآفرینانی هم که می‌خواهند شفاف و قانونی کار کنند بیش از این زمان و سرمایه خود را هدر ندهند. چگونه انتظار داریم صنعتی که دریچه‌ای به روی توسعه اقتصاد ایران است در حالی که هم از خارج تحریم است و هم از داخل بتواند سرپا بماند؟

در پایان تاکید می‌کنیم سازمان نظام صنفی رایانه‌ای به عنوان بزرگ‌ترین تشکل بخش خصوصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات مانند همیشه آماده هرگونه همکاری برای رفع دغدغه‌های نهادهای مسئول مرتبط در زمینه انواع دارایی‌های دیجیتال است. با وجود همه فشارها ما امیدواریم که با دست خودمان فرصت‌ها را به تهدید تبدیل نکنیم.

برچسب: بلاکچینرمزارزسازمان نظام صنفی رایانه‌ای

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • روند
  • دیدگاه ها
  • آخرین

نماینده ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور حجت الاسلام مهدی دهقان با حضور در دیار کریمان و پاسداران حریم ایران

آگوست 17, 2021

افشین مباشر رکورد آمریکایی را زد

فوریه 17, 2022

دکتر ابوالفضل بخت جو: دولتی را انتخاب کنیم که عملکردش در گذشته برای مردم قابل قبول باشد

ژوئن 17, 2021

عدالت بر روی نگین انگشتری سید ابراهیم رئیسی نشست

ژوئن 17, 2021

درفش رزم دبير بخش پوستروعکس ششمین جشنواره تئاترخلاق فراخوان اين بخش را منتشر كرد

0

آریا درفش رزم داورمسابقات مهارت بین دوکشور ایران و روسیه شد

0

آریا درفش رزم، ابراهیم حقیقی و بهرام کلهرنیا داوران طراحی نشان هواپیمایی دنا شدند

0

چرا خط تلفن سازمانی برای کسب‌وکارهای کوچک یک ضرورت است؟

0

نقدی بر پیام نوروزی آقای رئیسی در مقام ریاست جمهوری اسلامی ایران

مارس 22, 2023

دوره های حفاظتی و مراقبتی در حریم سامان

مارس 20, 2023

راه‌اندازی قرارگاه راهیان‌نور خانوادگی و خودروهای شخصی در استان‌ها

مارس 20, 2023

کمین کلاهبرداران با شروع سفر‌های نوروزی؛

مارس 19, 2023

آخرین اخبار

نقدی بر پیام نوروزی آقای رئیسی در مقام ریاست جمهوری اسلامی ایران

مارس 22, 2023

دوره های حفاظتی و مراقبتی در حریم سامان

مارس 20, 2023
لینک ها: | تومیتوز | لدرایران | شلوار | یدکیو | ذغالیها | ولوزماجور | تارپودکارپت | کتیرو | تنزیرانداز | لاجورد | کلپوره | کفشداری | چینیبنا | ویلان | بریشان | اویلسیدا | آیگرپ | دیجیگلها | کروپیاز | باریسفید | دالمیکر | روسریگلی | یوپیاسمارکت | اوتو | امارزیرانداز | Arad Branding
پارسی پیام

پارسی پیام اخبار لحظه به لحظه را از معتبرترین خبرگزاری های پارسی زبان برای شما کاربران گرامی تهیه میکند. امید است که کیفیت مطالب مناسب بوده و در صورتی که پیشنهاداتی در این رابطه داشتید پذیرای نظرات گرم شما هستیم. با سپاس از حضور شما

دسته بندیها

  • اجتماعی
  • اخبار
  • اسلایدر
  • بین الملل
  • تکنولوژی
  • سبک زندگی
  • سرگرمی
  • سیاسی
  • علمی
  • گوناگون
بین الملل

پله ترقی ایران در مجمع عالی اصتناد

مارس 14, 2023
اجتماعی

دهمین جشنواره رمز موفقیت برگزار می‌شود

مارس 8, 2023

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پارسی پیام می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • الرئيسية
  • اخبار
    • اجتماعی
    • بین الملل
    • سیاسی
    • علمی
  • تکنولوژی
  • سبک زندگی
  • سرگرمی

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پارسی پیام می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن