جمعه, می 9, 2025
  • ورود کاربر
پارسی پیام
  • خانه
  • فرهنگی و هنری
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • سبک زندگی
  • سیاسی
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزشی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • فرهنگی و هنری
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • سبک زندگی
  • سیاسی
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزشی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
پارسی پیام
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج

جنبش یاران جوانان انقلاب 14 فوریه بحرین تایید حکم اعدام دو جوان بحرینی از سوی دادگاه عالی عربستان سعودی به شدت محکوم کرد

می 21, 2022
در اقتصادی
0

جنبش یاران جوانان انقلاب 14 فوریه بحرین تایید حکم اعدام دو جوان بحرینی از سوی دادگاه عالی عربستان سعودی به شدت محکوم کرد.

بسم الله الرحمن الرحیم

(مِنْ أَجْلِ ذَلِكَ كَتَبْنَا عَلَى بَنِي إِسْرَائِيلَ أَنَّهُ مَنْ قَتَلَ نَفْسًا بِغَيْرِ نَفْسٍ أَوْ فَسَادٍ فِي الْأَرْضِ فَكَأَنَّمَا قَتَلَ النَّاسَ جَمِيعًا وَمَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا وَلَقَدْ جَاءَتْهُمْ رُسُلُنَا بِالْبَيِّنَاتِ ثُمَّ إِنَّ كَثِيرًا مِنْهُمْ بَعْدَ ذَلِكَ فِي الْأَرْضِ لَمُسْرِفُونَ) صدق الله علی العظیم – المائده آیه 23

به گزارش پایگاه خبری پارسی پیام : جنبش یاران جوانان انقلاب 14 فوریه بحرین تایید حکم اعدام دو جوان بحرینی از سوی دادگاه عالی عربستان که دیروز جمعه را به اتهام واهی تلاش برای انجام عملیات انفجاری در خاک عربستان به شدت محکوم کرد و از جامعه جهانی و سازمانهای حقوق بشر و سازمان ملل و همه مردم آزاه جهان خواسته شده تا برای جلوگیری از اجرای حکم نا عادلانه اعدام “صادق ثامر” و “جعفر سلطان” فورا اقدام کنند.

جنبش یاران جوانان انقلاب 14 فوریه بحرین خطاب به جامعه جهانی و سازمانهای حقوق بشر و مردم آزاده و انقلابی جهان اعلام کرد با تأیید حکم اعدام صادق ثامر و جعفر سلطان توسط دادگاه عالی رژیم ظالم و ستمگر سعودی ، جان این دو شهروند بحرینی در معرض خطر جدی قرار گرفته و سران کشورهای عربی و اسلامی برای نجات جان آنها فورا مداخله کنند.

دادگاه استیناف (تجدید نظر) عربستان در تاریخ 11 ژانویه 2022 حکم اعدام این دو جوان را تأیید کرده و پرونده آنها را به دادگاه عالی عربستان ارجاع داد تا اینکه دیروز جمعه مورد تأیید دادگاه عالی قرار گرفته است.

جنبش یاران جوانان انقلاب 14 فوریه بحرین ، خواستار توقف اجرای حکم اعدام دو جوان بحرینی توسط رژیم منحوس آل سعود می باشد ، و از اقشار مختلف مردم بحرین می‌خواهد در تظاهرات گسترده در شهرها، روستاها و حومه‌های مختلف بحرین برای محکوم کردن تایید حکم اعدام این دو جوان بحرینی توسط دادگاه عالی عربستان سعودی و اعلام همبستگی با آنها خصوصاً از روستای دار کلیب شرکت کنند . جنبش یاران جوانان انقلاب 14 فوریه ، از مردم آزاده و شریف جهان و جنبش‌های آزادی ‌بخش جهان می‌خواهد که با دو جوان بحرینی محکوم به اعدام، اعلام همبستگی کرده و این حکم را به شدت محکوم نمایند . مخصوصاٌ نیروهای جبهه مقاومت اسلامی و شاخه های آنها این اقدام شرم آور و وقیحانه دادگاه عالی عربستان سعودی که باعث از دست رفتن ارواح و ریخته شدن خون های بی گناهان از فرزندان ملت بحرین می شود را محکوم نمایند.

ما از بقیه آحاد امت های اسلامی در جهان عرب و اسلام ، نیروهای جبهه مقاومت اسلامی و شاخه های گوناگون آنها می خواهیم ، با برپایی این گونه تظاهرات و کمپین های همبستگی در کشورهای خود و در مقابل سفارتخانه ها و کنسولگری های رژیم ظالم و ستمگر سعودی در کنار مردم بحرین بایستند و رژیم سعودی و اماراتی و مزدوران آل خلیفه وعلاوه بر شش ارتش متجاوز و اشغالگر اعم از ارتش آمریکا، انگلیس، اردن و پاکستان، را محکوم کرده.

دو جوان بحرینی در 8 مه 2015 میلادی در خروجی مرز ملک فهد دستگیر شدند و مقامات سعودی بعداً آنها را به آماده سازی برای منفجر کردن پل موسوم به ملک فهد که بحرین را به شبه جزیره عربستان پیوند می دهد و مردم ما آن را پل (شهید حضرت آیت الله نمر باقر النمر رضوان الله علیه ) می گویند، متهم کردند. پس از صدور حکم واهی اعدام دادگاه تجدیدنظر آل سعود که بالاترین دادگاه در عربستان است ، متهمان فرصت دارند ظرف مدت حداکثر یک ماه ، نسبت به این حکم در دادگاه عالی عربستان اعتراض کنند . تصمیمات این دادگاه قطعی تلقی می شود و احکام اعدام فقط با تایید سلمان بن عبدالعزیز آل سعود ، پادشاه فاسد و وحشی عربستان و پس از تایید احکام در دیوان عالی اجرا می شود .

سلطان و ثامر اتهامات وارده را رد کردند ، آنها آن را دارای انگیزه های سیاسی می دانند . سازمان‌های حقوق بشر مستند کرده‌اند که آنها در حین بازداشت توسط نیروهای امنیتی سعودی برای اعتراف‌گیری مورد شکنجه قرار گرفته‌اند. لازم به ذکر است ( هیومن رایتس ویچ ) پیش از این نیز خواستار آزادی مخالفان بازداشت شده در بحرین شده بود .

و در پایان به رژیم دیکتاتوری سعودی که از سال 2011 با ارتش خود بحرین را اشغال کرده است، از انجام یک حماقت دیگر با اجرای حکم اعدام ناعادلانه هشدار می دهیم ، زیرا مردم انقلابی و قهرمان ما و جوانان مقاومت مردمی بحرین انتقام خواهند گرفت ، و رژیم آل سعود در نتیجه ارتکاب هر گونه حماقت هزینه های آن را چندین برابر خواهد پرداخت.

جنبش یاران جوانان انقلاب 14 فوریه
منامه – بحرین بزرگ اشغال شده
شنبه 31 اردیبهشت 1401ش/21می 2022م

 

برچسب: جنبش یاران جوانان انقلاب 14 فوریه بحرین

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • روند
  • دیدگاه ها
  • آخرین

افشین مباشر رکورد آمریکایی را زد

فوریه 17, 2022

نماینده ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور حجت الاسلام مهدی دهقان با حضور در دیار کریمان و پاسداران حریم ایران

آگوست 17, 2021

دکتر ابوالفضل بخت جو: دولتی را انتخاب کنیم که عملکردش در گذشته برای مردم قابل قبول باشد

ژوئن 17, 2021

عدالت بر روی نگین انگشتری سید ابراهیم رئیسی نشست

ژوئن 17, 2021

Naraka: Bladepoint ؛ یک بازی بتل رویال برای طرفداران سبک مبارزه‌ ای

0

ثبت نشان تجاری Soho Engine توسط سونی

0

یوبیسافت در حال تولید کتاب ‌‌های کودکان براساس مجموعه Assassin’s Creed

0

بازی The Last Of Us Part 2 و ثبت رکوردی فوق العاده در تعداد جوایز سالانه

0

انتصاب مهدی افسری به عنوان مشاور اتاق اصناف ایران

می 6, 2025

تفاهم نامه سازمان متخصصین و مدیران ایران با مدیریت سازمان مناطق آزاد

آوریل 21, 2025

هلدینگ اسپیدار ترویج فرهنگ ارزش‌آفرینی

آوریل 21, 2025

کتاب سوگواری محرم اثر از آیین تا معنا از پدر صلح ایران

آوریل 20, 2025

آخرین اخبار

انتصاب مهدی افسری به عنوان مشاور اتاق اصناف ایران

می 6, 2025

تفاهم نامه سازمان متخصصین و مدیران ایران با مدیریت سازمان مناطق آزاد

آوریل 21, 2025
پارسی پیام

پارسی پیام اخبار لحظه به لحظه را از معتبرترین خبرگزاری های پارسی زبان برای شما کاربران گرامی تهیه میکند. امید است که کیفیت مطالب مناسب بوده و در صورتی که پیشنهاداتی در این رابطه داشتید پذیرای نظرات گرم شما هستیم. با سپاس از حضور شما

دسته بندیها

  • اجتماعی
  • اسلایدر
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • سبک زندگی
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزشی
اسلایدر

ما با یک سونامی خاموش در بازار کار مواجهیم!

آوریل 9, 2025
اسلایدر

تجربه قذافی و صدام را تکرار کند‌!

آوریل 11, 2025

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پارسی پیام می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • فرهنگی و هنری
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • سبک زندگی
  • سیاسی
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزشی

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پارسی پیام می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است