شنبه 15 آذر 1404
  • ورود کاربر
پارسی پیام
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • حقوقی
  • سلامت و زیبایی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • مقاله
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • حقوقی
  • سلامت و زیبایی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • مقاله
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
پارسی پیام
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج

اعطای حکم پدر صلح ایران توسط مجموعه سیویلیکا

21 اسفند 1400
در اجتماعی
0

اعطای حکم پدر صلح ایران توسط مجموعه سیویلیکا به استاد ابراهیم صنوبر

به گزارش پایگاه خبری پارسی پیام : نوزدهم اسفند ماه ۱۴۰۰همزمان با برگزاری پنجمین اجلاس بین المللی صلح و جایزه صلح اسلامی استاد ابراهیم صنوبر که مدیرعامل موسسه بین المللی سفیران صلح و ملقب به پدر صلح ایران است حکمی با عنوان پدر صلح ایران توسط سیویلیکا به ایشان با حضور مسئولین کشوری و لشگری و سفرا و چهره های ملی و بین المللی اعطا گردید.ایشان حدود دو دهه می باشد که در حوزه صلح و دوستی و مسایل بشر دوستانه و کمک به خانواده های بی بضاعت و کودکان کار فعالیت های چشمگیری داشته است.ابراهیم صنوبر یکی از فعالان اجتماعی و حقوق بشر است که در زمينه مسائل خیرخواهانه از جمله کمک به اقشار نیازمند، آزادی زندانیان مالی و حمایت از کودکان کار فعالیت های نوع دوستانه زیادی داشته و از پيشگامان اين عرصه است. او مدیرعامل موسسه بین المللی سفیران صلح و ملقب به پدر صلح ایران است که سالهاست خدمات موسسه بين المللي سفيران صلح را در حوزه امور مربوط به صلح به شيوه اي ثمربخش و نافع تداوم و استمرار داده است.

فعاليت هاي پدر صلح ايران در هدايت و زمامداري موسسه بين المللي سفيران صلح در زمينه پيشگيري، فرهنگسازي و مبارزه با معضلاتی همچون ایدز، مواد مخدر، تروریسم، افراط گری و ناهنجاري هاي اجتماعي، از خود باختگی اجتماعی، حمايت از بيماران خاص و صعب العلاج و درمان آنها، حمايت از معلولين، کودکان سر راهی و کم توان ذهنی، کودکان و خانواده هاي بي سرپرست و بدسرپرست، کودکان کار، افراد محروم، دانشجويان بي بضاعت، مشاوره خانواده، اعتياد، طلاق و صلح و سازش دعاوي خانوادگي، قومی و دسته جمعی، آسيب ديدگان بلاياي طبيعي از جمله سيل زدگان و زلزله زدگان، تهیه و ساخت مسکن قشر ضعيف و کم درآمد، تعامل و مشارکت با سازمان هاي مردم نهاد در ترويج صلح و دوستي و امور بشردوستانه و خيريه و هرگونه امور مرتبط با مسائل نوع دوستانه مي باشد. ابراهیم صنوبر سالهاست که در زمینه صلح و دوستی و فرهنگسازی در مبارزه با مشکلاتي که گريبان جوامع بشری را گرفته است، فعالیت دارد و اهتمام اصلي او در بسط و گسترش صلح و نزديکي بين ملل با تمرکز بر اشتراکات فرهنگي ملل مختلف است. ایشان طراح و ایده پرداز مناطق دائم و پایدار صلح جهانی و همچنین طراح و مجری دهکده ها و شهرهای صلح جهانی می باشد.

 

برچسب: ابراهیم صنوبرموسسه بين المللي سفيران صلح

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

چرا ارسال پیامک منطقه‌ای بهترین ابزار بازاریابی ۱۴۰۴ شد؟

لحظه‌های ناب آذر، در نقش ابرنگ

«ادعای جدید درمانگر ایرانی؛ پایان سه‌ساعته سرماخوردگی و آنفولانزا»

گرانی بنزین خیانت به وعده‌ها

از حملات اسرائیل تا آماده باش ایران، روزهای سرنوشت ساز خاورمیانه

محمود اولیایی رئیس،پدیدار نایب‌رئیس و انبیائی خزانه‌دار؛ جزئیات نشست نخست هیئت‌مدیره جدید

پارسی پیام

پارسی پیام اخبار لحظه به لحظه را از معتبرترین خبرگزاری های پارسی زبان برای شما کاربران گرامی تهیه میکند. امید است که کیفیت مطالب مناسب بوده و در صورتی که پیشنهاداتی در این رابطه داشتید پذیرای نظرات گرم شما هستیم. با سپاس از حضور شما

دسته بندیها

  • اجتماعی
  • اخبار ویژه
  • اقتصادی
  • حقوقی
  • سلامت و زیبایی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • ویژه

تماس با ما:

واتساپ
اینستاگرام
۰۹۳۶۴۲۱۸۸۷۷

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پارسی پیام می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • حقوقی
  • سلامت و زیبایی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • مقاله

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پارسی پیام می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است