دوشنبه 17 آذر 1404
  • ورود کاربر
پارسی پیام
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • حقوقی
  • سلامت و زیبایی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • مقاله
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • حقوقی
  • سلامت و زیبایی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • مقاله
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
پارسی پیام
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج

توانمندی ناوگان شرکت حمل و نقل بین المللی خلیج‌فارس

23 بهمن 1400
در فرهنگی و هنری
0

توانمندی ناوگان شرکت حمل و نقل بین المللی خلیج‌فارس را در چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب به نمایش گذاشتیم

دوشادوش ملت پر افتخار ایران، قدرت و توانمندی ناوگان شرکت حمل و نقل بین المللی خلیج‌فارس را در چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب به نمایش گذاشتیم.

به گزارش پارسی پیام و به نقل از روابط عمومی شرکت بین المللی خلیج فارس ، در چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران همزمان با جشن ۲۲ بهمن، شرکت حمل و نقل بین المللی خلیج فارس در قالب کاروانی منظم متشکل از ۳۰۰ دستگاه کامیون های سنگین و سبک مزین به پرچم جمهوری اسلامی ایران و پلاکاردهای حاوی پیام های دهه مبارک فجر از ترمینال مرکزی شرکت فارس واقع در اسلامشهر به مسیر اصلی راهپیمایی ۲۲ بهمن و میدان آزادی را پیموده و به جمع کثیر ملت همیشه در صحنه و خیل عظیم راهپیمایان پیوستند.

شرکت حمل و نقل بین المللی خلیج فارس که متصدی حمل و توزیع کالاهای اساسی کشور از جمله گندم و آرد در پایتخت و ۱۷ استان دیگر کشور می باشد دوشادوش ملت پر افتخار ایران و با رمز 《یا علی 》مسیر راهپیمایی چهل و سومین سالگرد انقلاب را پیموده و قدرت و توانمندی های ناوگان همیشه در صحنه شرکت خلیج‌فارس را به نمایش گذاشتند.

عبدالکریم نعناکار مدیرعامل شرکت خلیج فارس در بخش هایی از بیانیه‌ این شرکت گفته است: بی شک در چهل و سومین بهار انقلاب اسلامی و تحولات مبتنی بر رهبری پیامبرگونه حضرت امام خمینی( ره) و در ادامه رهبری داهیانه و مدبرانه مقام معظم رهبری مدظله العالی و حضور آگاهانه ملت شریف ایران با تاسی به مبانی اصیل اسلامی، آزادی، وحدت و یکپارچگی با شور و شعور حسینی به دست آمده است و اینک در این بهار خجسته که ترجمانی از آیه «جاء الحق و زهق البالطل» بود و ما ایمان داریم که این مقدمه‌ای برای بهاری‌ترین روز هستی هست و روزی درخشان که بر صحیفه‏‌ی شب تار و طولانی، مُهر پایان خواهد زد. ضمن تبریک ایام پیروزی انقلاب به آزادی خواهان جهان و مردم شهید پرور ایران آمادگی کامل خود را برای خدمت به مردم در عرصه لجستیک و حمل و نقل کالاهای اساسی را اعلام و خاطرنشان کرد تمام تلاش مجموعه لجستیکی هوشمند حمل و نقل خلیج‌فارس در سراسر کشور حمل و توزیع به موقع کالاهای اساسی خواهد بود و حفارس  در عرصه اقتصادی دوشادوش خدمتگزاران انقلاب اسلامی در کنار دولت و مردم فعالیت نموده و مطمئنا مردم دغدغه‌ای در زمینه توزیع و حمل کالاهای اساسی نخواهند داشت.

برچسب: شرکت حمل و نقل بین المللی خلیج‌فارس

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

چرا ارسال پیامک منطقه‌ای بهترین ابزار بازاریابی ۱۴۰۴ شد؟

لحظه‌های ناب آذر، در نقش ابرنگ

«ادعای جدید درمانگر ایرانی؛ پایان سه‌ساعته سرماخوردگی و آنفولانزا»

گرانی بنزین خیانت به وعده‌ها

از حملات اسرائیل تا آماده باش ایران، روزهای سرنوشت ساز خاورمیانه

محمود اولیایی رئیس،پدیدار نایب‌رئیس و انبیائی خزانه‌دار؛ جزئیات نشست نخست هیئت‌مدیره جدید

پارسی پیام

پارسی پیام اخبار لحظه به لحظه را از معتبرترین خبرگزاری های پارسی زبان برای شما کاربران گرامی تهیه میکند. امید است که کیفیت مطالب مناسب بوده و در صورتی که پیشنهاداتی در این رابطه داشتید پذیرای نظرات گرم شما هستیم. با سپاس از حضور شما

دسته بندیها

  • اجتماعی
  • اخبار ویژه
  • اقتصادی
  • حقوقی
  • سلامت و زیبایی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • ویژه

تماس با ما:

واتساپ
اینستاگرام
۰۹۳۶۴۲۱۸۸۷۷

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پارسی پیام می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • حقوقی
  • سلامت و زیبایی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • مقاله

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پارسی پیام می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است