دوشنبه, مارس 20, 2023
  • ورود کاربر
پارسی پیام
  • خانه
  • اجتماعی
  • تکنولوژی
  • سبک زندگی
  • سرگرمی
  • بین الملل
  • سیاسی
  • علمی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • تکنولوژی
  • سبک زندگی
  • سرگرمی
  • بین الملل
  • سیاسی
  • علمی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
پارسی پیام
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج

مس رفسنجان در جستجوی مقلدان صدا، استندآپ کمدی‌ها و خوانندگان صحنه است

می 30, 2022
در اخبار
0

مس رفسنجان در جستجوی مقلدان صدا، استندآپ کمدی‌ها و خوانندگان صحنه است ،تولید کمدین و مجری به جای تولید مس

در حالی شرکتهای مس رفسنجان و مس سرچشمه به عنوان حامی مالی برای شناسایی مقلدان صدا، استندآپ کمدی‌ها و خوانندگان صحنه هزینه می کنند که هیچ وظیفه ای در این زمینه ندارند.

به گزارش پایگاه خبری پارسی پیام و به نقل از پول نیوز ، پنجمین جشنواره بین المللی ستاره‌های صحنه در حالی مرحله نهایی را برگزار می‌کند که فقط در بخش مجریان صحنه ۱۸۷ شرکت کننده واجد شرایط حضور داشتند که از بین آن‌ها ۲۵ نفر انتخاب شدند. البته با موافقت ابوالهادی رئیس جشنواره، پنج نفر به صحنه مجریان و دو نفر به صحنه خوانندگان اضافه شد، قطعاً چند برابر این تعداد راه یافته به مرحله رقابت حضوری، شایسته حضور بودند، اما منابع و پذیرش جشنواره محدود است و سلیقه هیئت انتخاب هر سال متفاوت. به هر حال جشنواره ستاره‌های صحنه دار که متولی آن یک موسسه خصوصی است و با حمایت چندین نهاد و شرکت صنعتی از جمله روابط عمومی مجتمع مس سرچشمه و باشگاه فرهنگی ورزشی مس رفسنجان برگزار می‌شود، اما و اگر‌های بسیاری دارد. هنرمندان شرکت کننده در این جشنواره نه تنها هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنند، بلکه از هزینه ایاب و ذهاب، اسکان، پذیرایی و سایر خدمات جشنواره بهره مند می‌شوند. اما درنهایت در بخش استندآپ کمدی ۱۵ نفر، برای تقلید صدا ۱۰ نفر، برای خوانندگان صحنه ۱۲ نفر و برای مجریان صحنه ۱۵ نفر به رفسنجان می‌آیند تا از ۲۹ خردادماه تا ۳۱ تیرماه جشنواره برای تعیین نفرات برتر برگزار شود.

این اطلاعاتی است که فضای مجازی را پر کرده در حالی که هیچ کس سوال نمی‌کند خاصیت این جشنواره چیست و چرا برگزار می‌شود؟اما چند سوال ساده ذهن را به چالش می‌کشد و نشان میدهد این جشواره، اما و اگر‌های بسیاری دارد که لازم است برگزار کنندگان و البته حامیان به آن پاسخ دهند.

اول اینکه ۴۷ نفر در چهار زیرمجموعه هنری به مرحله پایانی راه یافته اند و قرار است از بین اینها، نفرات برتر برگزیده شوند که در نهایت چه بشود؟این افراد که برگزیده شدند، قرار است در صداوسیما یا جایی مشغول بکار شوند یا فقط قرار است برگزیده شوند بدون آنکه عقبه فکری و آینده نگری برای آنان در کار باشد؟

دوم اینکه این جشنواره را بین المللی اعلام کرده اند، اما سوال اینجاست که کدام ردپایی از بین المللی بودن در این جشنواره وجود دارد؟از کدام کشور‌ها در این جشنواره شرکت کردند یا کدام کشوری در این جشنواره حامی مالی بود یا کدام بخش این جشنواره در خارج از کشور برگزار شده یا می‌شود و خلاصه آنکه با کدام دستاویزی قرار است این جشنواره را به بین المللی بچسبانیم یا فقط از عنوان بین المللی نان می‌خوریم.

سوم اینکه هزینه‌های سرسام آوری که برای این جشنواره پرداخت شده و قرار است پرداخت شود، چگونه تامین شده و توجیه پرداخت این هزینه‌ها چه بوده است؟

چهارم اینکه اگر این جشنواره با هدف سرگرمی مردمی بوده، چقدر مردم از این جشنواره نفع برده اند و تا چه اندازه همه مردم از همه اقشار در این جشنواره حضور داشته اند یا شاید هم فقط برای افراد خاص برگزار شده است؟

پنجم آنکه در بین حامیان مالی، گزینه‌های مهمی که دست به جیب باشند، مشاهده نمی‌شوند و به نظر می‌رسد بار هزینه بر دوش شرکت‌های تولید کننده مس رفسنجان و مس سرچشمه گذاشته شده است.

ششم آنکه این جشنواره چه اهمیتی برای صنایع مس کشور دارد که می‌بایست دو شرکت بزرگ صنعت مس در آن سرمایه گذاری کنند؟اگر از بین مقلدان صدا یا کسانی که استندآپ کمدی برگزار می‌کنند، اما هنوز چهره شناخته شده‌ای نیستند، افراد با استعداد شناسایی شوند، چه مقدار در تولید مس سرچشمه و رفسنجان موثر خواهد بود؟

هفتم آنکه اگر چهره‌های برتر از بین کارکنان مس برگزیده می‌شدند و در آینده از توانایی آن‌ها برای گرم کردن همایش‌ها وجشنواره‌های مس استفاده می‌شد، توجیه پذیر بود، اما اینکه افرادی از دیگر شهرستان‌ها با این همه هزینه برگزیده شوند که هیچ ربطی به مس و تولیدکنندگان مس ندارد، جای سوال و البته انتقاد دارد.

هشتم آنکه با توجه به نامگذاری سال از سوی مقام معظم رهبری و تاکید ریاست جمهوری در زمینه تولید، مدیریت شرکت‌های مس با این همه چالش، بهتر بود این اعتبار را صرف هزینه‌های پژوهش و اکتشاف کنند تا منافع آن به صورت مستقیم نصیب شرکت‌های هزینه کننده و صنعت مس کشور شود.

نهم آنکه وقتی مدیری برای یک مجموعه منصوب می‌شود، باید منافع مالکان و سهامداران را در اولویت قرار دهد.

براستی مدیران صنایع مس با چه رویکردی حاضر شده اند دستور پرداخت هزینه برگزیدن به قول خودشان ستاره‌های صحنه را بپردازند در حالی که صنعت مس با انواع چالش‌ها رو به رو است و مدیر منصوب در یک مجموعه تولید مس، باید در راستای منافع شرکت و صنعت مربوطه گام بردارد.

برچسب: پنجمین جشنواره بین المللی ستاره‌های صحنهمسمس رفسنجانمس سرچشمه

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • روند
  • دیدگاه ها
  • آخرین

نماینده ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور حجت الاسلام مهدی دهقان با حضور در دیار کریمان و پاسداران حریم ایران

آگوست 17, 2021

افشین مباشر رکورد آمریکایی را زد

فوریه 17, 2022

دکتر ابوالفضل بخت جو: دولتی را انتخاب کنیم که عملکردش در گذشته برای مردم قابل قبول باشد

ژوئن 17, 2021

عدالت بر روی نگین انگشتری سید ابراهیم رئیسی نشست

ژوئن 17, 2021

درفش رزم دبير بخش پوستروعکس ششمین جشنواره تئاترخلاق فراخوان اين بخش را منتشر كرد

0

آریا درفش رزم داورمسابقات مهارت بین دوکشور ایران و روسیه شد

0

آریا درفش رزم، ابراهیم حقیقی و بهرام کلهرنیا داوران طراحی نشان هواپیمایی دنا شدند

0

چرا خط تلفن سازمانی برای کسب‌وکارهای کوچک یک ضرورت است؟

0

دوره های حفاظتی و مراقبتی در حریم سامان

مارس 20, 2023

راه‌اندازی قرارگاه راهیان‌نور خانوادگی و خودروهای شخصی در استان‌ها

مارس 20, 2023

کمین کلاهبرداران با شروع سفر‌های نوروزی؛

مارس 19, 2023

سریال تلویزیونی پاییز فصل ها روی میز تدوین قرار گرفت

مارس 19, 2023

آخرین اخبار

دوره های حفاظتی و مراقبتی در حریم سامان

مارس 20, 2023

راه‌اندازی قرارگاه راهیان‌نور خانوادگی و خودروهای شخصی در استان‌ها

مارس 20, 2023
لینک ها: | تومیتوز | لدرایران | شلوار | یدکیو | ذغالیها | ولوزماجور | تارپودکارپت | کتیرو | تنزیرانداز | لاجورد | کلپوره | کفشداری | چینیبنا | ویلان | بریشان | اویلسیدا | آیگرپ | دیجیگلها | کروپیاز | باریسفید | دالمیکر | روسریگلی | یوپیاسمارکت | اوتو | امارزیرانداز | Arad Branding
پارسی پیام

پارسی پیام اخبار لحظه به لحظه را از معتبرترین خبرگزاری های پارسی زبان برای شما کاربران گرامی تهیه میکند. امید است که کیفیت مطالب مناسب بوده و در صورتی که پیشنهاداتی در این رابطه داشتید پذیرای نظرات گرم شما هستیم. با سپاس از حضور شما

دسته بندیها

  • اجتماعی
  • اخبار
  • اسلایدر
  • بین الملل
  • تکنولوژی
  • سبک زندگی
  • سرگرمی
  • سیاسی
  • علمی
  • گوناگون
گوناگون

برگزاری نمایشگاه نقاشی «ستارگان هنر» در برج آزادی 

فوریه 24, 2023
اجتماعی

استفاده بیشتر از ظرفیت های داخلی در مجمع عالی اصتناد

مارس 14, 2023

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پارسی پیام می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • الرئيسية
  • اخبار
    • اجتماعی
    • بین الملل
    • سیاسی
    • علمی
  • تکنولوژی
  • سبک زندگی
  • سرگرمی

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پارسی پیام می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن